Po roce vláda přináší plán pro rozvolnění kultury! 11. 5. 2021

Pokud se bude epidemická situace zlepšovat, tak od 24. května bude možné pořádat kulturní akce uvnitř - a to maximálně pro 500 lidí s využitím 50 % kapacity míst k sezení. Místo PSA přišly vlny, a tenhle malý úspěch je první vlaštovka.

Neměl být podobný plán hotový a představený již několik měsíců, ne-li rok zpátky? Rozhodně nechvalme zodpovědné úředníky a neděkujme jim, doteď nedělali svoji práci!

Držíme palce pořadatelům, hudebníkům, technikům a všem, kdo se na koncertech a festivalech podílejí. Diváci pak šup za zážitky do hlediště! Ať se nehraje do prázdna. A my se nadechneme a budeme jednat o dalších krocích ze strany vlády vůči kultuře.

https://www.mkcr.cz/novinky-a-media/vlada-schvalila-navrh-ministra-zaoralka-na-obnoveni-kulturniho-zivota-4-cs4248.html


@SAI - Svaz autorů a interpretů, T Servis, Soundsgate, MMF Czech Republic, Pavel Šporcl, České středisko ITI - zastřešující platforma českých scénických umění, Národní divadlo, @Festas - festivalová asociace, Ministerstvo kultury České republiky, Ministerstvo financí České republiky, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Alexandr Smutný, Petr Kush Blazek, @Jakub Nový, Jakub Vedral

Přidejte se k ČOH.
Do České obce hudební se mohou přidat asociace a subjekty, které zastupují profese působící v hudebním sektoru napříč žánry nebo segmenty. Pokud dosud v daném oboru neexistují asociace, umožňujeme dočasné přidružené členství i jednotlivým subjektům do doby, než svou profesní organizaci založí.
Registrovat